Anonieme rapper disst Selma Omari keihard in nieuwe track! ‘Jij bent Famke 0.2!’ (Video)

Selma Omari

Selma Omari kreeg de afgelopen tijd flink wat haat over zich heen. Ging het niet over haar relatie met Boef, dan wel over haar nieuwe track CAZADOR. Één rapper lijkt het echt helemaal gehad te hebben met de zangeres en plaatste een keiharde diss-track op YouTube.

De jonge rapper is helemaal klaar met Selma Omari, zo laat hij (of zij?) in de track weten. ‘Helemaal klaar met je shit, je vlogs waren oké, maar never maak je een hit. Je bent Famke 0.2, maar never maak je t met dit‘, begint de video.

Selma en Boef

Ook gaat het over Selma’s ruzie met Boef. ‘Ben zat met je emo-tracks over Boef, je beat is grofvuil en je lyrics zijn troep. Hoe bedoel je, je hebt spijt van je relatie? Als t kut was dan vraag ik je straight, wat is de reden dat je bleef?‘ Het lijkt erop dat de anonieme rapper aan de kant van Boef staat. ‘Hoe maak je iemand zwart om wie je zoveel geeft. Je leugens gaan dik, zet die b*tch op dieet!’

Meisje of jongen?

Wie de track heeft geschreven is nog onbekend. In de comments wordt in ieder geval flink gespeculeerd: ‘Wtf is dit een meisjes stem of een jongens stem? T klinkt als freshkid’, zegt iemand. Een ander laat weten: ‘HAHHAHA deze stem klinkt een beetje als chaventé toen hij klein was.’ Veel mensen vinden de track supervet: ‘Deze chick is beter dan famke louise en selma bij elkaar’, reageert iemand. ‘Ook echt wel sicke bars en vette beat’, vindt een ander.

Beluister de diss-track over Selma Omari hieronder:

Bron: YouTube

Slechte lyrics of niet? Oordeel zelf: