Anouk dreigt per direct uit The Voice te stappen als RTL niet aan eis voldoet

Anouk dreigt uit The Voice te stappen

Anouk heeft gedreigd per direct op te stappen als jurylid van The Voice of Holland, wanneer RTL niet aan haar eisen voldoet, zo meldt De Telegraaf. De zangeres kampt met zware astma en is daarom extra waakzaam wat betreft het coronavirus.

Anouk zit door haar ziekte in de risicogroep en wil hierom geen enkel risico nemen en heeft hierom een aantal stevige eisen op tafel gelegd om veilig bij de opnames aanwezig te kunnen zijn. Een hiervan is biijvoorbeeld een glazen kooi, waardoor ze van alle kanten beschermd wordt tegen het virus.

Na haar afzegging bij The Voice Kids, verklaarde Anouk: “Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken.”

RTL laat weten dat ze zich aan alle richtlijnen van het RIVM houden en dat ze vetrouwen hebben een oplossing te vinden. “Anouk gaat zeker te zien zijn. Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar veilige manier invulling kan geven aan het coachschap”, aldus RTL. Bij de meeste programma’s betekent dat minder publiek en dat in principe alleen personen uit hetzelfde huishouden naast elkaar mogen zitten. Dit geldt ook voor The Voice.”

Bron & beeld: Shownieuws, Superguide