Anouk reageert op Lil Kleine ruzie! “Ik ben erger uitgescholden!”

Afgelopen november zou er een heftige ruzie ontstaan zijn tussen Anouk en Lil Kleine, tijdens de opnames van The Voice of Holland. De zangeres reageert nu voor het eerst op de geruchten.

Volgens de berichten zou de ruzie zo hoog zijn opgelopen, dat de twee niet meer in een studio wilden zijn. Anouk zegt dat het wat haar betreft allemaal wel meevalt. Lil Kleine zou haar volgens insiders voor van alles en nog wat hebben uitgemaakt. “Mijn god, wat een sensatie. Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk, vind ik. I’ve been called worse.”

Dat de twee dan ook niet meer als jurylid zullen verschijnen is dan ook onzin. “Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries”, aldus Anouk, die vindt dat ruzie wordt uitgemolken. “Is voor niemand leuk.”

Onlangs verschenen al de eerste beelden van de aanvaring tussen Anouk en Lil Kleine. Op 10 januari zal de hele ruzie te zien zijn in de aflevering van The Voice of Holland.

Hieronder Anouk’s post en de Eerste Beelden van de ruzie:

Eerste beelden van de ruzie tussen Anouk en Lil Kleine vanaf minuut 1:45: