Ariane Grande zet Mac Miller-tattoo over Pete Davidson-tattoo heen

ariana grande pete davidson

Het nemen van matchende tattoos met je nieuwe liefje is in veel gevallen niet het allerbeste idee, zo weten ook Ariana Grande en haar ex Pete Davidson inmiddels. Ariana heeft de tattoo nu weg gewerkt door er een andere tattoo overheen te zetten van een andere ex, de afgelopen oktober overleden Mac Miller. Dit schrijft TMZ.

Grande en Davidson waren in hun relatie sowieso geen koppel dat het rustig aan deed. Al na 24 dagen sinds ze aan het daten waren, kondigden de twee al aan te gaan trouwen. Hierna volgde de tattoos al snel en ook hun break-up liet niet lang op zich wachten.

Na de plotselinge dood van haar ex Mac Miller ging Ariana twijfelen over haar aanstaande huwelijk en besloot ze er voortijdig de stekker uit te trekken. Ze bleef echter wel met haar tattoo opgescheept zitten, de cijfers ‘8414’ als eerbetoon aan de overleden vader van Davidson, die om het leven kwam tijdens 9/11.

In een behind-the-scenes video van ‘Thank U, Next , wijst zegt Ariana op een gegeven moment ‘guys, look at my Myron’, wijzend op een kleine tattoo op haar voet, waar de Pete-tattoo eerst stond. Myron was de hond van Mac Miller.

Check het fragment hier: