Arjen Lubach onder vuur na video van Queen Elizabeth in kist

Arjen Lubach

Presentator Arjen Lubach is flink onder vuur komen te staan. Maandagavond maakte hij een mislukte grap over Queen Elizabeth. Dit viel niet helemaal lekker.

video Queen Elizabeth

Hij noemt het in Groot-Brittanië hysterisch in zijn show na haar overlijden. Ik zat een beetje te zappen en er is daar zelfs een kanaal, BBC Extra Plus, met een live verslag van binnenuit”, voegt eraan toe. Vervolgens deelt hij een simulatie video waarin Queen Elizabeth in haar kist tijdens haar laatste reis.

Onder vuur

Zelf kan hij er hard om lachen. Wow! Die Britten zijn gewoon helemaal gek man!”, grapt hij. “Dit was heel ziek. maar ze had dit waarschijnlijk zelf heel mooi gevonden, want ze had ‘heel veel humor’”, alleen vind niet iedereen dat. Hij komt flink onder vuur te staan , want zijn kijkers kunnen er niet om lachen.

“Volgens mij heeft die Lubach de plank een beetje misgeslagen met zijn ‘sketch’ van een camera in de kist van Queen Elizabeth.”, reageert een kijker. “Ik heb Arjen Lubach en z’n programma hoog zitten, maar het kist filmpje van Queen Elizabeth vond ik toch net een stapje te ver”, tweet iemand anders. Zo bleek de kritiek maar binnenstromen.

Bekijk de video vanaf 06:57 hier:

Bron: Ditjesendatjes