Bachelorette-finalist Niek onherkenbaar op wilde oude beelden!

Morgen is het zover: eindelijk weten we of Gaby kiest voor Niek of Joey. Maar tot het zover is, gaan we nog even terug in de tijd. Er gaan namelijk oude foto’s van Niek rond op internet. De beelden zijn zo’n zeven jaar geleden gemaakt en de finalist ziet er een stúk wilder uit…

Op zijn oude foto’s is Niek bijna onherkenbaar. Je moet even heel goed kijken, maar dan herken je de gladde autoverkoper. De finalist schaamt zich blijkbaar niet voor zijn jongere wildere zelf, want de foto’s staan gewoon op Facebook.

Flink veranderd

Niek is in de jaren duidelijk flink veranderd. Op zijn oude foto’s is te zien hoe hij eruitzag vóór hij ging voor een extra bruin kleurtje, nette wenkbrauwtjes en een vlot kapsel. Jongere Niek gaf duidelijk heel wat minder om het perfecte plaatje…

Lastig keuzemoment

Laat Gaby haar keuze beïnvloeden door jongere Niek? Of houdt de blondine wel van ‘een beetje wild’? Het belooft in ieder geval een lastig keuzemoment te worden morgen. Op Instagram plaatste Videoland een teaser, waarin Gaby het behoorlijk moeilijk lijkt te hebben.

‘Ik had niet gedacht dat het zo lastig zou worden’ zegt Gaby vlak voordat ze de laatste roos uit moet delen. ‘Ik sta echt de trillen op mijn benen, zoveel emoties die ik voel.’ We wachten vol spanning af!!

Bekijk de foto’s van Niek hieronder:

Bron: RTL Boulevard, Facebook

De oud-deelnemer ontkent alle geruchten: