Badr Hari in november eindelijk weer de ring in! Maar niet tegen Rico!

Badr Hari komt voor het eerst weer in actie na de coronacrisis, 7 november zien we de kickbokser eindelijk weer in de ring. Het gaat hier echter niet om de derde partij tegen Rico Verhoeven waarover gespeculeerd wordt!

Hij neemt het namelijk op tegen Benjamin ‘Benny’ Adegbuyi. Dit zal zijn bij het eerste GLORY-evenement sinds februari en er zal geen publiek aanwezig zijn. De Roemeense Benjamin is al drie keer winnaar geweest van het GLORY-evenement Heavy Weight tournament en staat als tweede gerangschikt in de lijst van de zwaargewichten.

Badr vs Benjamin ‘Benny’

Het is al sinds februari bekend dat Badr het zou opnemen tegen Benjamin Adegbuyi. Normaal gezien zou kickbokbond in oktober al twee fight nights organiseren in Katwijk maar deze zijn ondertussen ook al uitgesteld.

Trainingspartner

Dit GLORY-evenement wordt Badr’s eerste gevecht sinds december. Toen vocht hij tegen Rico Verhoeven waarna hij geblesseerd raakte en moest opgeven. Adegbuyi is de trainingspartner van Rico Verhoeven. Naast het gevecht tussen Badr hari en Adegbuyi zal 7 november ook een titelgevecht in het weltergewicht worden gehouden. Hierin verdedigt de Fransman Cédric Doumbé zijn kampioensgordel tegen Murthel Groenhart. Eerder versloeg Doumbé Groenhart en won daarmee zijn kampioensgordel, terwijl een tijdje daarvoor de rollen waren omgedraaid.

Bron: Telegraaf