Skip to main content

Badr Hari heeft een interview gegeven over zijn status op dit moment. Hij vertelt aan site Bloody Elbow dat hij snel herstelt en dat de rematch tegen Rico Verhoeven sneller kan plaatsvinden dan gedacht.

Badr geeft aan dat hij in mei of juni al klaar kan zijn voor een rematch, na het herstel van een scheurtje in zijn onderarm die hij op 10 december had opgelopen waardoor hij de fight met Rico verloor:
“Ik heb nog steeds pijn in mijn arm, maar het gaat met de dag beter. Ik probeer zo snel mogelijk fit te worden. Ik kan niet wachten om weer te beginnen met trainen. De rematch gaat er komen. Ik denk dat mei of juni perfect is.” zo meldt Badr.

Hij vindt dat hij nog steeds een betere fighter is dan Rico:
“Zoals ik na de wedstrijd ook al in de ring zei: hij is een man geworden, maar moet nog meer zijn om mij te verslaan. Hij is nog steeds niet van mijn niveau.”

Badr moet echter nog 6 maanden de cel in, dit is wat zijn advocaat erover zei: “De kans is groot dat hij dit jaar een oproep krijgt om die straf uit te zitten. Bespiegelingen of hij daarna weer op niveau kan kickboksen, laat ik graag aan anderen over.”

Leave a Reply