Skip to main content

De politie heeft via Omroep Brabant beelden gepubliceerd van een totaal uit de hand gelopen vechtpartij in een pizzeria in Vlijmen, tijdens carnaval dit jaar. De daders kregen eerst de kans zich vrijwillig te melden, maar deden dit dus niet.

Vechtpartij in pizzeria

Om een onbekende reden sloeg de vlam plotseling in de pan onder bezoekers van de pizzeria, eethuis Het Akkertje, waarbij er schokkend geweld werd gebruikt. Zo werd er met een barkruk op iemand ingeslagen. Ook werd er een man van 33 met zijn gezicht tegen de muur gegooid, waarna hij met zijn hoofd op de grond viel en knock-out ging. Toch bleef een van de daders op hem intrappen. Vervolgens is er op de beelden een grote plas bloed te zien. Het slachtoffer moest vervolgens naar het ziekenhuis worden afgevoerd.

De politie is nu op zoek naar vier mannen, die mogelijk uit de omgeving van Den Haag komen. In eerste instantie kregen ze de tijd om zichzelf te melden. Omdat dit niet is gebeurd, zijn de beelden online geplaatst met de mannen herkenbaar in beeld, in de hoop dat iemand een van de mannen herkend.

Bekijk de (schokkende) beelden van de vechtpartij in de pizzeria in Vlijmen hier:

heftige vechtpartij in pizzeria tijdens carnaval in Vlijmen

Bron & beeld: Omroep Brabant, Youtube, VKMag

Leave a Reply