Skip to main content

Er zou een nieuwe horrorfilm zo gruwelijk zijn, dat kijkers bij de trailer al over hun nek gingen en flauwvielen. De film ‘Terrrifier 2’ is nog maar net uit de VS maar jaagt mensen nu al het stuipen op het lijf.

Nieuwe horrorfilm

De verhaallijn gaat over ene Art The Clown en hij zou een tienermeisje en haar broer tijdens een Halloweenfeest zijn achtervolgd. Veel bezoekers vonden de nieuwe horrorfilm zo bloederig en gewelddadig, dat ze flauw vielen. Er zouden zelfs een paar bioscopen, de hulpdiensten moeten inschakelen. Ondanks wordt er vol lof over de film gesproken.

“Terrifier 2 is waarschijnlijk de bloedigste, meest brute horrorfilm die je het hele jaar zult zien. Een epische 2,5 uur van bloederige chaos! Als je fan was van de eerste film, mis dan niet je kans om deze op het grote scherm te zien.”, liet een horrorliefhebber weten.

Groot succes

Verschillende horrorliefhebbers weten hun ervaring met de film, die pas in Amerikaanse bioscopen is te zien, via social media. Meerdere mensen ging namelijk niet heel lekker op de film.

“De man achter me viel flauw en viel tegen mijn stoel. Een andere man ging weg omdat hij zich niet goed voelde. En toen ik de bioscoop verliet hoorde ik een man kotsen in het toilet.”, laat één van de bezoekers weten. Een andere vrouw laat weten dat haar vriend was flauwgevallen en dat de ambulance erbij moesten. Ondanks de verhalen blijkt de horrorfilm een groot succes.

Waarschuwing

Steve Barton, één van de producenten van de nieuwe horrorfilm geeft mensen via zijn Twitter een waarschuwing.

“Deze film bevat scènes met grafisch geweld en brute weergaven van horror. Kijkers die zwak van hart zijn, geneigd zijn tot lichtheid in het hoofd of een zwakke maag hebben, wordt aangeraden uiterst voorzichtig te zijn. Er zijn al talloze gevallen geweest van flauwvallen en overgeven in de bioscoop. Voor degenen die ervoor kiezen om te kijken, u bent gewaarschuwd”, laat hij weten.

Bekijk de trailer hier:

Bron: Clint

Leave a Reply