Bhad Bhabie bewijst dat ze 50 Miljoen heeft verdiend met Only F

Bhad Bhabie, oftewel Danielle Bregoli, is hetzelfde meisje dat op 13-jarige leeftijd bij Dr. Phil bekend werd om haar uitspraak: “Cash Me Outside, how bout dah?”. Schijnbaar verdient ze nu ook tientallen miljoenen met OnlyFans.

Bhad Bhabie

Na haar verschijning bij Dr. Phil maakte zij een Instagram account die haar heel gauw aardig wat geld opleverde. Op haar achttiende maakte ze haar OnlyFans account en zou binnen zes uurtjes al een miljoen hebben verdiend.

Miljoen

Volgens haar wil ze niet meer bekend staan als het “Cash Me Outside”-meisje van Dr. Phil. Ze laat verder weten dat zij inmiddels heeft kunnen aantonen dat ze veel meer kan en dat zij ook dat respect verdiend.

Mensen denken dat ik zo verliefd ben op het meisje dat beroemd werd omdat ze bij Dr. Phil was en gekke dingen zei. Zo voel ik me niet! Noem me de jongste vrouw van het decennium om platina te gaan … Noem me zo’n s–t! Noem me het meisje met een make-updeal van een miljoen dollar! Het meisje dat meer dan 50 miljoen dollar verdiende op OnlyFans!

Bekijk hieronder de videos van Bhad Bhabie:

Bron: Youtube, Skoften,