Bhad Bhabie is 18 en opent gelijk Only account! Verdient $1 Miljoen in zes uur!

bhad bhabie

Bhad Bhabie, bekend van het inmiddels legendarische gezegde ‘Cash me Outside’ is onlangs 18 geworden. In de Verenigde Staten betekent dat dat ze nog niet mag drinken, maar ze mag wel legaal een Only Fans account aanmaken. En dat heeft ze dan ook gelijk gedaan. Als we de beelden die zij op social media deelt mogen geloven, heeft ze daar zelfs $1 miljoen mee gemaakt, in slechts zes uurtjes!

Only Fans

Bhad Bhabie heeft met haar verdiensten het Only Fans record verbroken. Deze eer was eerst voor Bella Thorne bestemd, die $1.3 miljoen maakte binnen 24 uur. Gezien het feit dat Bhad Bhabie dit in zes uur lijkt te hebben gedaan, heeft ze het record zonder enige moeite verbroken. Zoals je kunt zien op de foto hieronder, heeft Bhad Bhabie maar liefst $757,500 aan abonnementen verdiend, een fooitje van $5,500 en $267,600 aan de berichten die ze binnenkreeg. In totaal komt ze hiermee uit op een bedrag van $1,030,703.43. Kan je nagaan, zes uur is niet eens een volledige werkdag!

bhad bhabie

De reacties op het Only Fans avontuur van Bhad Bhabie waren verdeeld. Zo vinden sommigen dat ze een deel van het geld aan het goede doel zou moeten schenken. Anderen vinden dat ze, ook al is ze volwassen, nog te jong is voor zulke seksuele activiteiten. Bhad Bhabie heeft zelf inmiddels gereageerd met: “Ik ga snel boos worden als mensen me blijven vertellen wat ik verdomme NIET moet doen. Als ik gek wil worden, dan wordt ik gek’.

Benieuwd naar het account? Bekijk hieronder de trailer!

Bron: Instagram Beeld: PA