Skip to main content

Bibi en Waylon lijken zich te vermaken op een ‘geheime’ vakantie in Italië. Een bron deelt beelden met Yvonne Coldeweijer. Ze zouden namelijk tot rust willen komen en aan hun relatie werken.

Op vakantie

Een spion is op vakantie in Italië en spot die nou net Bibi en Waylon in het openbaar vervoer. De bron heeft zijn kans gepakt en maakte gelijk een foto die uiteindelijk bij Yvonne terecht is gekomen.

De twee zijn er tussenuit en genieten van hun tijd samen. “Op social media is hier niks over gepost, maar een spion spotte ze op het vliegveld richting Milaan in een innige omhelzing”, schrijft Yvonne bij de foto. “De relatie van het stel bevindt zich al geruime tijd op glad ijs en het ziet ernaar uit dat ze besloten hebben om even tijd samen te spenderen en aan de relatie te werken”

Stories

Het viel Yvonne wel op dat ze beiden helemaal niets hebben gepost over de vakantie. Waarschijnlijk ook om reacties vanuit de media de te vermijden. Een oplettende volger ziet dan ook gelijk dat Bibi na Yvonne haar stories een foto heeft geplaatst van haar en Waylon.

“Omg ze hebben je story gezien en gelijk gepost haha”, laat een bron weten.

Vreemdgaan

Waylon kwam afgelopen jaar onder vuur te staan. Coldeweijer onthulde dat hij niet trouw is geweest aan de toen zwangere Bibi. Zijn minnares kwam uiteindelijk ook naar voren en deelde haar kant van het verhaal. De zanger had al enige tijd een affaire met haar. Ze is inmiddels nu zelf gelukkig in de liefde en is in verwachting.

Dit zorgde ook voor ophef omdat volgers het idee hadden dat het van Waylon was. Dit is niet het geval.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @lifeofyvonne

Leave a Reply