Skip to main content

Op social media laat het Big Brother-account weten dat kandidaat Chiara het programa moet verlaten. Dit zou wegens omstandigheden zijn. Zelf heeft het programma niet gezegd, waarom maar hebben kijkers een vermoeden waarom.

Vertrokken uit programma

“Wegens privéomstandigheden heeft Chiara het huis helaas moet verlaten”, schrijft het Big Brother-kanaal. Kijkers geven nu aan, wat mogelijk de reden zou zijn. “Blijkt dus dat haar ouders wilde naar ze naar huis. De kandidaat zou niet echt heel geliefd zijn, maar gingen de reacties ver.

Reacties

De familie kon niet meer tegen de haat -en dreigende reacties en hebben haar onmiddellijk verzocht om naar huis te komen. “Ik denk dat ze niet meer kunnen omgaan met al die negatieve reacties en haat. “Ze was niet my favoriet maar dit gun ik haar ook niet dat ze er zo uit gehaald werd”, laat een kijker weten.

De Big Brother-kandidaat reageert nu zelf. ‘Bedankt voor de lieve, betrokken reacties‘, laat ze weten. ‘Ik ben bij mijn familie; dat is voor mij het belangrijkst.’  Chiara wilt nog wel duidelijk zijn naar de mensen, die waarschijnlijk, de haat reacties sturen. ‘Big Brother is en blijft een spel, vergeet dat niet.’ 

Bekijk de beelden hier:

Chiara reageert op Instagram op vertrek Big Brother

Bron: Realityfbi

Leave a Reply