Skip to main content

UPDATE: Bilal Wahib is inmiddels gearresteerd. De politie meldt dat ze een 22-jarige Amsterdammer aangehouden hebben voor het verspreiden dan wel vervaardigen van kinderp*rno, zo meldt Parool.

Bilal Wahib gearresteerd

Politie heeft nog niet via de officiele kanalen bevestigd dat het acteur Bilal Wahib is. Bronnen bij de politie die aan het onderzoek meewerken bevestigen aan RTL Boulevard echter dat het daadwerkelijk gaat om het Mocro Maffia-talent.

Zijn label Top Notch heeft inmiddels de samenwerking per direct beëindigd. Zo lieten ze weten in een statement eerder vandaag (hieronder te zien).

Politie bevestigt

Het incident gebeurde in een livestream op Instagram. Bilal en Oussama waren in een Live sessie lol aan het maken met een jongen. Opeens overtuigden ze de naar verluid 12-jarige jongen zijn geslachtsdeel te laten zien. “Als jij je piel laat zien, krijg je 17.000 euro.”

De zedenpolitie beschouwt de ongecensureerde video voorlopig als zedendelict en strafbaar feit, maar wil hangende het onderzoek verder niets delen. ‘Onze rechercheurs zijn er mee bezig. Beeldmateriaal dat je tegenkomt mag je alléén delen via meldpunt kinderporno’

Hieronder een deel van de beelden en het statement van Top Notch:

Bron: Parool, RTL Nieuws, Instagram, Twitter

Leave a Reply