Bitcoin is weer helemaal terug en nadert recordhoogte

bitcoin recordhoogte

Heb jij ooit geinversteerd in Bitcoin? Dan heb je gigantisch geluk want door een flinke rally nadert Bitcoin recordhoogte!

Laatste weken is Bitcoin weer razend populair. Het is de meest verhandelde cryptovaluta en is in een paar maande tijd van waarde verdubbeld waardoor de bitcoin zijn recordhoogte heeft aangetikt. Dit betekent dat de virtuele munteenheid de waardevolste ooit is! De stijging in waarde heeft te maken met de rally van afgelopen weken. Net zoals in 2017, toen ging bitcoin van onder 1000 dollar naar 19.500 dollar in acht maanden tijd.

Bitcoin nadert recordhoogte

Toen in de tijd werd de koers gedreven door de hype en interesse in iets nieuws. Ondertussen is de Bitcoin minder turbulent. Volgens analisten lijkt er een bredere schaal aan inversteerders nu interesse tonen in de Bitcoin. “Het grootste deel komt nog steeds van individuen, maar het is duidelijk dat de Bitcoin steeds volwassener en efficienter wordt. Steeds meer professionele investeerders doen mee.”, liet een analist van Bluesky Capital weten. Ook zou de coronacrisis een antwoord zijn voor de flinke rally. De overheden proberen de economie te stimuleren met hogere inflatiecijfers als gevolg. “Analisten zijn Bitcoin opnieuw aan het beoordelen als alternatief voor goud”, zegt een analist van investeringsbank JP Morgan.

Bron en afbeelding: NU, Het Parool