Bizzey bang om blut te raken door corona-crisis

Bizzey bang om blut te raken door corona-crisis

Hoewel Bizzey het financieel goed op orde heeft met een succesvolle carriere en veel optredens wereldwijd is hij toch bang om blut te raken. Zo vertelt hij in een interview met De Volkskrant.

Bizzey zegt o.a.: “Ik ben heel gedreven omdat ik bang ben om skeer te worden.. Maar ik heb het nu zo goed voor elkaar, dat ik wel de luxe heb om dat wat meer los te laten.” Door de corona-crisis zijn veel optredens van Bizzey afgelast. Hij meent dat hij geen risico loopt, maar de angst voor blut worden blijft.

Zijn opvoeding heeft hier veel mee te maken: “Mijn vader had een platenzaak, mijn moeder stond daar ook in. Ik heb geleerd: hard werken, geen schulden maken.””Niet denigrerend bedoeld. Ik ben ook wel jaloers op mensen die er vrede mee hebben, lekker gewoon elke avond op de bank met een bord eten tv kijken en de volgende dag weer in de file staan, elke dag exact hetzelfde. Ik kan dat niet”

“Ik wilde onafhankelijk zijn. In deze maatschappij betekent geld vrijheid. Daar gaat het me om, niet roem en niet om de mooie spullen.”

Bizzey over hoe hij en gezin de coronacrisis doorkomen: “Als bekende Nederlander is het toch makkelijker om met de maatregelen om te gaan, denk ik. We hebben een grote tuin,” “Normaal denk ik dan: er is money to be made, weet je wel. En nu hoef ik me niet schuldig te voelen, want niemand kan money maken. Het is niet zo dat als ik nee tegen een show zeg, dat iemand anders die dan pakt. Die druk is van de ketel en dat is wel lekker eigenlijk.’

Hieronder vertelt Bizzey hoeveel hij verdiende met Yellow Claw:

Bron: Volkskrant, NOS