Skip to main content

Toen bekendgemaakt werd dat Bizzey en Famke Louise beiden mee zouden doen aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars, hoopten wij dat dit goed af zou lopen. Bizzey is verantwoordelijk voor Famke’s eerste hit ‘Op Me Monnie’ en stond dan ook naast haar in het begin van haar carrière.

Bizzey haalt uit naar Famke Louise

Dit is echter veranderd nadat Famke ervoor koos verder te gaan met Ali B’s Spec. Sindsdien is er spanning tussen de twee kampen en dat kwam tot een hoogtepunt in de laatste aflevering van Ranking the Stars. Jörgen Raymann, ook een gast in de aflevering, kon het niet laten om de vete tussen Famke en Bizzey even op te halen. Hiermee deelden zowel Bizzey als Famke openhartig redenen voor hun ‘breuk’.

“Was hij een lul of jij een bitch?” vraagt Raymann “Elke lul heeft een bitch nodig.” zegt Bizzey dan. Bizzey beschrijft Famke Louise zelfs als ‘een goed doel’.

Famke Reageert en legt uit

Bizzey geeft aan dat hij een hele goede money guy had (accountant) en dat Famke hem gedumpt heeft. Famke legt uit dat zij hier een goede reden voor had, namelijk dat zij haar eigen financiën niet in mocht zien. Toen een andere gast zich in het gesprek voegde en over faillissement begon, haalde Bizzey uit naar Famke. De rapper zei: ‘Famke was al failliet toen ik haar ontmoette’.

Paul de Leeuw grijpt in

Paul de Leeuw grijpt vervolgens in en sluit de discussie af door achter de keuze van Famke te gaan staan. 

Eind goed, al goed. Uiteindelijk hebben Bizzey en Famke in de aflevering van Ranking the Stars hun vete uitgesproken. De twee hebben het bijgelegd. Wie weet, misschien zullen ze in de toekomst ooit nog muziek samen maken!

Bekijk hieronder Bizzey over de Famke ruzie, reactie van Ali en Famke en de gehele aflevering Ranking the Stars met het fragment:

https://youtu.be/WkZ_o7BRHbo

De aflevering:

Bron: RTL

Leave a Reply