Bizzey onthult seksgeheimen: ‘Ik lik ALLES!’

Bizzey is van alle markten thuis en kan niet alleen zijn mond goed gebruiken als het gaat om rappen. De hiphopartiest vertelt in een interview met Viva dat zijn mond ook maar al te goed van pas komt tijdens zijn nachtelijke bedavontuurtjes.

‘Ik lik alles’

Bizzey’s teksten staan vol met schuine lines zoals ‘trek je jurkje maar naar boven en doe de rest naar beneden’ en ‘dus schuurt ze mij en ze schuurt papier’. Allemaal op waarheid gebaseerd, onthult hij. “Ja, tuurlijk. Dat is wel autobiografisch: wat ik bedenk, voer ik ook uit”, stelt hij. Bizzey lust er wel pap van: “Ik tjap alles. Ik lik alles.”

Vrouw nooit jaloers?

De rapper heeft natuurlijk gewoon zijn vrouw Renee, maar ondertussen wordt hij in zijn videoclips omringd door bloedmooie vrouwen. Heeft zij daar nooit problemen mee? Nee, zegt Bizzey. “Het is gewoon zakelijk, toch? Ik heb veel clips met liefdesscènes en meisjes erin, dus daar is ze ook wel aan gewend. Kijk, we zijn heel open naar elkaar en kunnen gerust in elkaars Insta zitten. Als ik daar vol in de sjans zou gaan, zou ze het niet leuk vinden.” Wel zo eerlijk van hem!

Sekskenner

Het is niet de eerste keer dat Bizzey zich ‘vunzig’ uitspreekt. Eerder won hij namelijk al de Spuiten en Slikken-test in 2019, waar hij de ene na de andere seksvraag goed beantwoorde. Zo wist hij twaalf van de vijfentwintig vragen goed te beantwoorden destijds.

Check hieronder hoe Bizzey tekeer gaat in de videoclip van Maria met schaarsgekleede dames.