Skip to main content

Rapper Boef zei gister helemaal klaar te zijn met Shownieuws vanwege de uitspraken van een van de presentatoren. Later aan tafel bij Humberto Tan, kreeg ook hij de volle laag.

Boef bij Shownieuws

In Shownieuws was de lancering van het nieuwe album van Boef een topic. Een van de presentatoren probeerde een beetje uit de hoogte te doen over de kledingstijl van zijn gasten: “Ik moet zo lachen, want kennelijk was de dresscode gangsterlook of zo, maar iedereen die binnenkwam moest van die blauwe zwembadschoentjes aan, want de grote Boef wil graag dat zijn vloerbedekking heel netjes blijft!” De presentator kwam vooral zelf nogal achterhaald en oud over volgens zijn collega’s.

Op Instagram geeft de rapper aan dat hij niks meer te maken wil hebben met Shownieuws: “Shownieuws, dit was de laatste interview die jullie ooit van me krijgen. Maar SO naar die dames”. Hij geeft dus wel de collega’s van de presentator een shoutout, omdat ze voor hem opkwamen.

Boef boos op Humberto

Gisteravond zat Boef aan tafel bij Humberto Tan, die hem het niet makkelijk maakte. Humberto stelde vragen over zijn samenwerking met Lil Kleine. Met zijn nieuwe single “Herinnering”, verbraken Boef en Lil Kleine, die ook op de track staat, een Spotify-record. De radio draait het liedje niet, omdat Lil Kleine nog wordt onderzocht voor de mishandeling van zijn ex Jaimie Vaes. Humberto: “Waarom ga je meteen met hem weer een plaat maken terwijl hij nog wordt onderzocht door het Openbaar Ministerie? Hoe is dat in zijn werk gegaan, Boef?” Hierop reageerde de rapper: “Nou, ten allereerste wil ik zeggen dat het gewoon mijn vriend is. Natuurlijk: nadat die situatie gebeurde heb ik hem waarschijnlijk als eerst opgebeld van: ‘Hé, bro, wat doe je allemaal?’ Maar, weet je, we blijven mensen en mensen maken fouten. We zijn nu ongeveer een jaar verder en is toen gelijk naar Thailand gegaan om aan zichzelf te werken.”

“Wat weet jij?”

Humberto gaat door: “Waar ik een beetje moeite mee heb… Er is een situatie waarin hij haar mishandeld heeft – althans, daar wordt hij van beschuldigd. En eigenlijk, in dat nummer maakt hij zichzelf slachtoffer, terwijl hij de verdachte is.”

Boef : “Zo zie ik dat niet. Wat weet jij van de situatie?”

Humberto: “Niets.”

Boef: “Nou dan. Dit is zijn verhaal.”

Humberto: “Alleen ik heb de beelden gezien.”

Boef: “Dat is waar, maar wij hebben de rest niet gezien.”

‘Niet goed man’

Humberto: “Ja, maar Boef, Boef, Boef. Die beelden zijn niet goed, man.”

Boef: “Die beelden zijn niet goed, maar een verhaal heeft altijd twee kanten. Ik bedoel: als ik nu een vrouw op straat of weet ik veel… Kijk, je weet nooit wat er daarvoor gebeurt. Ik spreek helemaal niet goed wat hij heeft gedaan en ben ook de eerste die tegen hem zegt dat het niet goed is, alleen iemand de mond zwijgen of dat hij niks meer mag zeggen… Daar sta ik niet achter.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: RTLXL

Leave a Reply