Skip to main content

Boef heeft een nieuwe auto gekocht, en het is een wel héle dure. Het gaat om een Rolls Royce ter waarde van maar liefst een half miljoen plus nog wat tig duizend euro meer. Hij laat ‘m ook uitgebreid zien, zoals te bewonderen in de beelden hieronder.

Boef koopt Rolls Royce

Boef had eerder al een Rolls gekocht, een Wraith. Hij meldt dat het nu gaat om een splinternieuwe Rolls Royce Cullinan. De teller van de auto staat zelfs nog op 0. Deze auto kost Boef zo’n 540,000 euro en heeft een 6.8L V12 motor. De auto lijkt licht grijs/gebroken wit van de buitenkant, en als we binnen kijken zien we een geel-zwart-wit interieur.

Dubai

Boef koopt de auto in Dubai, bij handelaar voor luxe auto’s en race supercars, Al Ain Class Motors. De geruchten dat hij van plan is om in Dubai te gaan wonen worden hiermee dan ook sterker. De rapper zette onlangs zijn huis in Almere te koop voor 2,1 miljoen euro.

Geruchten gingen rond dat Boef met gezin naar Dubai zou gaan verhuizen. Dat is echter nog niet bevestigd, tevens is niet bekend of Boef’s huis in Almere inmiddels is verkocht.

Bekijk hier de beelden

Via IG, Pure Luxe