Skip to main content

Boef heeft nog een duidelijke boodschap voor Dennis Schouten en Jan Roos. De rapper is niet gediend van het gedrag van de mannen. Eerder haalde hij al uit naar de presentator.

Haalt uit

“Rapper Boef lacht huilende Dennis uit”, luidt de tekst van het artikel op de website van Roddelpraat. De rapper deelt hiervan een screenshot in zijn stories.

“Kijk nu willen ze mij proberen te framen, maar dat gaat niet lukken zolang ik me eigen bereik heb. Ik keur iemand in ze gezicht steken niet absoluut niet goed. Ik heb het over dat je niet moet janken als je zelf ook lacht om mensen hun ellende”, aldus Boef.

Hij deelt ook beelden waarin te zien is, dat Dennis en Jan Roos Kelly Mexy uitlachen nadat zij geëmotioneerd haar verhaal vertelde over doodsbedreigingen na valse geruchten.

Duidelijke boodschap

“Jullie van Roddelpraat maken heel goed gebruik van vrijheid van meningsuiting. Mijn geloof wordt constant beledigd. Er wordt constant om gelachen. Maar als je kan lachen moet je ook kunnen incasseren. Al die grappen die hierop volgen moet je ook kunnen incasseren. Daarom is waarom ik lach.

Hij laat wel duidelijk weten dat hij geweld afkeurt. “Niemand heeft het over gestoken worden. Niemand keurt dat goed. Ik wil niemand zien gestoken worden, vermoord of neergeschoten. Maar ik lach zeker wanneer ik jou zie janken”, laat hij weten.

Bekijk de beelden hier:

Boef

Bron: Marwajuicee

Leave a Reply