Boef en Ronnie Flex droppen langverwachte video met Tory Lanez!

Er gingen al een tijd geruchten dat Boef en Ronnie Flex aan een track werkten met superster Tory Lanez. Vandaag is het dan eindelijk zo ver; de rappers brengen hun nieuwe video ‘Watching You’ uit. En fans vinden hem keihard.

De Canadese rapper en composer Tory Lanez was meer dan een jaar geleden al in Nederland en zou toen hebben samengewerkt met verschillende artiesten. Het nieuws dat hij een track ging maken met Boef en Ronnie Flex, kwam dan ook niet als een grote verrassing.

Langverwachte release

Fans wachtten vol spanning op de langverwachte release en nu is het eindelijk zo ver: de clip van ‘Watching You’ is te zien op YouTube. En de positieve reacties stromen binnen. ‘Je weet dat Boef echt the shit is als hij muziek gaat maken met Amerikaanse artiesten en het nummer goed is’, zegt iemand. Een ander vindt de clip ‘f*cking hard’.

Boef de grens over?

Ook vragen veel mensen zich af of Boef nu internationaal gaat. ‘Is deze clip het begin van Boef z’n internationale carrière?’, vraagt iemand zich af. Een ander zegt: ‘Boef gaat hierna sowieso de grenzen over!’

Nog een leuk detail: in de clip is een rolletje weggelegd voor Temptation-Danique.

Bekijk ‘Watching You’ hieronder:

Bron: YouTube

Gaat Boef voor een internationale carrière?