Skip to main content

Vandaag verschenen in veel landelijke media berichten over de laatste vlog van Boef, waarbij het ze vooral is opgevallen dat hij met vrienden 300 km/u reed op de snelweg (Hierboven te zien in video Omroep Brabant).

Veel sites gingen na of hij wel gestraft kan worden daarvoor, zoals Shownieuws. Ze melden dat hij achteraf niet vervolgd kan worden voor de straatrace, zo heeft een politiewoordvoerder bevestigd. Dat kan alleen als je op heterdaad wordt betrapt:

En RTL Boulevard, vanaf minuut 31:30:

BOEF zelf had dat gezien en haalde uit naar de grote media in een Insta post:

Hart van Nederland, telegraaf, dumpert, geen style , allemaal mij negatief neerzetten! Faka met me 101 binnen 5 dagen miljoen? Zet dat in de krant dan? Of op tv, Mohim ze kunnen me toch niks maken, Je mag zuigen op me big papa!

Eindelijk ben ik op tv , en dan ook nog is RTL boulevard , waar heb ik dit aan te danken schatjes

Een foto die is geplaatst door Boef (@boef072) op

Leave a Reply