Boef met Tory Lanez op nieuwe track ‘Watching You’!

Boef maakte vorig jaar al bekend dat hij met niemand minder dan Tory Lanez aan een track heeft gewerkt. Nu is deze track bevestigd: ‘Watching You’! Hij zal staan op het nieuwe album van Boef.

Boef en Tory Lanez

Boef heeft dat bevestigd, toen hij de tracklist bekend maakte van nieuwe album ‘Allemaal een Droom’ dat vrijdag 10 juli uitkomt. Naast Tory Lanez staan ook o.a. Ashafar, Emms, Bilal Wahib, Dopebwoy en Jonna Fraser op het album.

Watching You

De track Watching You ft Tory Lanez werd echter al een jaar geleden groots aangekondigd met Ronnie Flex en JayJay Joshua. Er was zelfs een teaser van een clip, maar blijkbaar ging er iets helemaal fout en was er onenigheid over de release.

De clip kwam namelijk nooit uit. Dit meldt Genius erover:

“Watching You” werd eind maart 2019 voor het eerst geteased op de social media-kanalen van Boef, Ronnie Flex en JayJay Joshua door snippets van de videoclip te plaatsen. Het nummer stond oorspronkelijk geregistreerd als een nummer van JayJay Joshua, met featurings van Boef, Ronnie Flex en Tory Lanez. Echter werden deze snippets snel weer verwijderd en werd er nooit meer iets over dit nummer gezegd.

Nu is deze track dus wel op het album van Boef te vinden maar zonder JayJay Joshua, van wie dit nummer oorspronkelijk is..

Bekijk de cover, tracklist en de teases van de track hieronder:

View this post on Instagram

10/07/2020 🤫

A post shared by Gewoon Boef🇩🇿 (@boef) on

Bron: Instagram, Genius, Youtube