Skip to main content

De onthullende docu van Boef is vanaf morgen te zien maar vandaag heeft hij een interview gegeven en opvallende uitspraak gedaan. Boef wil miljardair worden namelijk en hij vertelt hoe.

Boef Docu

De rapper zegt in het AD o.a. over de docu: “Lange tijd gaf ik bijna geen interviews. Als je bekend wordt, waarom zou je dan meteen je hele levensverhaal delen? Ik was er ook niet klaar voor. Nu wel. Ik ben ouder, heb me ontwikkeld. Iedereen kent Boef, maar niemand kent de mens daarachter. Ik wil laten zien waar ik vandaan kom.”

Het verhaal van Boef is bekend. Zijn ouders van Algerijnse komaf woonden in een achterstandswijk van Parijs. Zijn moeder was aan de drank en zijn vader zat in de gevangenis. Boef was 4 toen hij bij een pleeggezin in Nederland terechtkwam. Hij belandde in de gevangenis toen hij 18 was, na een overval.

Boef zegt: ,,Ik heb me ontwikkeld. Ik ben nu een voorbeeld voor de jeugd. Mijn manier van handelen, mijn doen, mijn muziek. Ik ben niet heilig, ik blijf Boef en zal het beeld van de straat blijven brengen, maar nooit geweld verheerlijken. Ach, rappers mogen misschien dom overkomen, maar kijk eens hier naar mijn villa.”

Boef wil Miljardair worden

,,Ik was 25 jaar en had een Rolls-Royce. En afbetaald, hè. Tuurlijk, ik heb ook kettingen gedragen. Dure horloges. Maar ik ben altijd goed met geld omgegaan. Op tijd dacht ik: bro, het is misschien verstandig om te investeren. Pandjes te kopen en verhuren, bedrijfjes op te zetten. Ik heb nu een bedrijf opgezet over mindset. Over cursussen over de weg naar financiële vrijheid.”

“Als Jay-Z het kan, waarom Ik niet?”

,,Ik weet: je moet tevreden zijn en humble, maar ik denk groot, ik wil een empire. Dit hier heb ik bereikt met optreden en streamen. In vijf jaar tijd. Kun je nagaan wat er nog mogelijk is voor mijn 40ste. Miljonair ben ik al, multimiljonair zelfs. Ik heb net een contract getekend bij Sony. Die miljoenen zijn nog niet eens bijgeschreven. Mijn eerste doel: in de Quote Top 500 komen. Ik heb een Jay-Z-visie. Hij is miljardair geworden. Waarom zou mij dat niet lukken?”

Bron: AD, Videoland

Leave a Reply