Skip to main content

Boef komt na twee jaar aan zijn album te werken natuurlijk met een dikke releaseparty. In zijn eigen huis nodigde hij fans en collega’s uit de muziek uit om de launch van zijn nieuwe plaat te vieren. Iedereen kwam in hun mooiste kloffie opdagen, maar moest wel even plastic zakjes om hun schoenen doen…

Luxeproblemen

Het grappige is natuurlijk dat zijn nieuwe album “Luxeproblemen” heet. Iets wat natuurlijk echt een typisch luxeprobleem is, is dat je iedereen in hun meest verse patta’s op je feestje wil, maar natuurlijk ook je vloerbedekking schoon wil houden… Daarom droegen alle gasten van die blauw zakjes om hun schoenen, die je ook moet dragen als je gaat kijken bij de zwemles van je nichtje.

Boef

Verder was er natuurlijk niks tekort op de releaseparty van Boef. Van kaviaar tot een dj-set en champagne voor iedereen; alles was geregeld. De nieuwe hit van Boef en Kleine die een Spotify record in Nederland verbrak, wordt niet opgepakt door de radio. Boef zegt daar geen problemen mee te hebben. “Ik heb ze ook niet echt nodig.”, aldus de rapper.

Bron: Shownieuws

Leave a Reply