Bokser moet winnen om te overleven in keiharde nieuwe Netflix film! (Video)

In de nieuwe Netflix-film ‘The Survivor’ dwongen nazi’s uitgemergelde Joodse gevangenen om elkaar tot de dood te bevechten. De film gaat over een van deze Joodse boksers die moet winnen om te overleven.

Joodse bokser

De film gaat over een van deze Joodse boksers, die de Holocaust overleefde. Hij werd toen in Auschwitz gedwongen om tegen andere gevangenen te vechten. Om aansluiting te vinden met zijn verleden, gaat hij in New York vechten.

“The Survivor” wordt geregisseerd door Barry Levinson met als hoofdrolspeler Ben Foster. Hij speelt de rol van Harry Haft, een ongeletterde boef uit een Poolse industriestad en een van acht broers en zussen. Het is hem gelukt om de oorlog te overleven door zijn tegenstanders in elkaar te slaan.

Hij besloot met zijn opgedane vaardigheden in de kampen naar Amerika te gaan om te vechten. Voor hem was het een manier om zoveel mogelijk in krantenartikelen te komen zodat zijn verloofde of de broer en zussen van hem hem zouden kunnen tracen.

“The Survivor”

In de trailer is te zien dat de film zich afspeelt in drie tijdlijnen. De zwart-wit sequentie zit Haft in de Polen tijdens de Holocaust. In de kleuren sequentie zit Haft in Amerika zijn verhaal te doen over zijn ervaringen. Hij zit dan ook een plan te beramen om zijn familie en verloofde weer terug te vinden.

Bekijk de trailer hieronder:

Bron: Youtube, SGXL