Skip to main content

Bridget Maasland zou het niet eens zijn met de excuses van de juicekoningen en haalt flink uit naar Yvonne Coldeweijer. Juicekoningin Yvonne zou haar excuses hebben aangeboden over haar opmerking tijdens de gijzeling in de Apple Store.

Yvonne Coldeweijer

Tijdens de gijzeling in de Apple Store in eind februari zou Yvonne gevoelige informatie hebben geplaatst in haar podcast. Ze gaf in haar podcast aan waar de tientallen medewerkers van de elektronicawinkel zich schuilhielden. Nadat kwaad was geschied, gaf ze in de POM-podcast aan dat ze spijt zou hebben.

Ik heb wel spijt van de Apple Store-opmerking over de gijzeling. Het tegengeluid was: ‘Hallo, je brengt die mensen in gevaar, want nu weet de gijzelnemer waar ze zitten!’ Ik dacht: natúúrlijk zit die niet te scrollen op Life of Yvonne! Dat dacht ik.

Ze zou er nu wel iets anders over denken. “Ik begrijp wel dat ik soms misschien niet helemaal door heb – het klinkt misschien een beetje arrogant – wat voor impact het heeft wat ik doe. Een vriend van hem die misschien weet wat hij aan het doen is, kan een screenshot maken en het whatsappen.” Volgens haar was het een poging om de gemeenschap gerusttestellen dat de medewerkers veilig waren. “Maar ehhh, ik begrijp helemaal dat ik daarvoor op de blaren heb moeten zitten ja.”

Bridget haalt uit

Volgens Bridget Maasland komt Yvonne hier wel makkelijk van af. “Is dat niet elke keer een beetje achteraf gepraat? Want je weet toch wat de impact is van dit soort kanalen tegenwoordig?” Clarice Stenger vult aan: “En de impact op hun portemonnee.”

Ruzie?

Volgens Angela de Jong zouden Yvonne en Bridget een ongemakkelijke ontmoeting gehad bij Boulevard. “Bridget keek zo viezig en afstandelijk naar haar dat ik echt dacht: die blaast d’r hele imago van levende ijskast nieuw leven in. Ik heb er enorm van genoten.”

Echter ontkent Yvonne dat stellig: “Bridg heeft zich zeer professioneel en vriendelijk naar mij opgesteld! We hebben nog even gekletst en ze heeft me ook nog geholpen en tips gegeven, dus ik heb dat eigenlijk niet zo ervaren.”

Bekijk hieronder het interview van Yvonne:

Bron: Twitter, Mediacourant, Youtube

Leave a Reply