Skip to main content

Afgelopen weekend heeft André Hazes Jr. zijn geliefde Monique ten huwelijk gevraagd. Dit was groot nieuws, zeker na de publieke schandalen die André en Monique samen meegemaakt hebben. Ook de ex van André, Bridget Maasland, reageerde op het nieuws. Zo grapte ze zich af te vragen wie André volgende kerst ten huwelijk zou vragen. Dit, omdat hij haar vorige kerst ook ten huwelijk gevraagd heeft. Inmiddels zijn er zelfs beelden opgedoken van de avond van het aanzoek.

”Ik heb vorige kerst precies hetzelfde aanzoek gekregen”

Woensdag heeft Bridget Maasland de geruchten bevestigd dat André Hazes Jr. haar ook een aanzoek had gedaan. Er waren echter eerder al hints over de verloving op Instagram. Zo waren er foto’s van Bridget met een grote diamant op haar vinger en toepasselijke captions als: ‘She rocks it‘. Bridget ging ook los op het nummer Single Ladies van Beyoncé, waarin we lyrics ook verwijzen naar een aanzoek: ‘If you want it, than you shoulda put a ring on it!‘ Dit gebeurde allemaal vorig jaar rond de kerst. Zelfde tijd, andere vrouw.

Geen wonder dus dat Bridget een grapje maakte over het aanzoek van André, aan Monique. Dit viel echter niet goed in de smaak bij een volger van Bridget, die haar een ‘jaloerse, afgelikte boterham’ noemde. Bridget reageerde hierop door te zeggen dat zij niet jaloers is. ‘Maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik een zelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst’. Ze voegt hieraan toe: “Hoe je erbij komt dat ik een afgelikte boterham ben, geen idee. Waarschijnlijk geloof jij alle aannames en verhalen die mensen de wereld in helpen om zichzelf beter te voelen. Ik wens je veel wijsheid en liefde toe“.

Bekijk de video na het vermeende aanzoek van André aan Bridget hieronder!

Bron: Shownieuws

Leave a Reply