Skip to main content

Burna Boy heeft na het niet opdagen-drama vorige maand zijn show ingehaald in Nederland. Maar opnieuw was er wat ophef. De fans in het Gelredome werden weer wat teleurgesteld. Burna Boy begon veel later dan gepland.

Burna Boy in Nederland

De show in GelreDome zou om 19.45 uur beginnen, maar mensen melden op de socials dat hij bijna twee uur later op het podium verscheen, dit meldt HvNL. Waarom Burna zo laat was, is niet bekend. Mensen begonnen zich wel zorgen te maken over vervoer terug etc.

Te laat

De show ging dus wel gewoon door en Burna maakte er zoals te zien is in de beelden hieronder een spektakel van. Deze nieuwe show was echter niet uitverkocht, het concert van 17 juni wel. Na 2,5 uur wachten werd dat concert vorige maand dus zoals bekend afgelast.

Afgelaste show

De reden: de vlucht van Burna zou flink vertraagd zijn geweest. Organisator BonBon Entertainment reageerde toen met een statement, Burna Boy was wel in Nederland, maar te laat om op te treden. De rapper zelf geeft GMTLive de schuld “Deze organisatie zal niet meer betrokken zijn bij dit evenement of een ander Burna Boy-evenement in de toekomst.”

Bekijk hier de beelden van gisteren

Via HvNL Twitter