Skip to main content

Groot privé nieuws van één van de grootste rap sterren ter wereld op dit moment, Cardi B. Ze laat in een video weten dat ze weer vrijgezel is. En dat zou al een tijdje lang zo zijn. Haar man Offset heeft in een reactie de breuk bevestigd.

Cardi B is weer vrijgezel

Cardi zegt in een video: “Ik weet niet of mijn hints in mijn Live of Stories jullie zijn opgevallen? Zoals bepaalde muziek die ik dan afspeel. Ik ben nu al een tijdje single, maar ik wist niet hoe ik het moest delen met de wereld.” Ze wil het nieuwe jaar fris en open beginnen “Ik kijk uit naar een nieuw leven en een nieuwe start”.

Vreemdgaan

Cardi reageert ook op de vreemdgaan geruchten over Offset en een andere dame, ze zegt dat ze niet gelooft dat het waar is. Het maakt haar echter niet zoveel uit of het waar is, en dat komt omdat ze vrijgezel is. Bovendien zei ze dat ze nooit een aankondiging over dit alles heeft gedaan, omdat ze op dit moment niet echt weet hoe ze het moet aanpakken. 

Offset bevestigt breuk

In een post over de breuk is te zien dat Offset zelf het originele bericht over Cardi als single leuk vond en dit is het bewijs dat hij het nieuws ook bevestigt.

Cardi B en Ofsett zijn sinds 2017 met elkaar getrouwd en hebben samen twee kinderen: dochter Kulture Kiari van vijf en zoon Wave Set van twee. De twee beschuldigden elkaar al jaren over en weer van vreemdgaan en waren meerdere keren uit elkaar.

Bekijk hier de video met Cardi’s bevestiging en meer

Via YT IG, HNHH