Als je niet bang bent om het kleine kind in jezelf naar boven te halen en je geniet van een beetje waterpret, dan is dit mega grote waterparcours precies voor jou! Daag je vrienden en familie uit en neem ze mee naar het waterpark in Center Parcs De Vossemeren in België met meer dan 100 hindernissen.

Het parcours heeft een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante meter. En of je nou wilt klimmen, klouteren of van de glijbaan wilt af roetsjen, het kan allemaal! En voor welke prijs vraag je je af? Voor het zachte prijsje van €11,- kun jij de grootste lol van je leven hebben. Geen wetsuit? Huur er een voor €4,-.

Nog beter dan Wipeout

Het waterparcours in Center Parcs zal elke woensdag en weekenden open zijn. En in de maanden Juli en Augustus zal hij zelfs elke dag zijn geopend! En behalve dat het super veel gelach op zal leveren, ziet het er ook nog eens super gaaf uit. Kijk zelf maar:

Voor je het weet heb je net zo veel lol als het moment dat je naar Wipeout kijkt! Even een herinnering nodig? Bekijk dan de video hier onder.