Skip to main content

Het is algemeen bekend dat de deelnemers van Temptation Island een geheimhoudingscontract hebben over hoe het met hun relatie afloopt maar daar lijkt niemand zich dit seizoen van VIPS aan te houden. Ook Channah onthulde in Temptation Gossip of zij en Quentin nog bij elkaar zijn.

Channah maakte in aflevering 7 bekend dat ze zwanger was, waarna zij en Quentin het programma verlieten. Tegen Ferry Doedens is ze openhartig over wat de status tussen haar en de vader van haar kind nu is:  “We kunnen allebei niet wachten tot de kleine er is, daar hebben we heel veel zin in. Maar qua relatie is er weinig.”

De reden van hun break-up is volgens Channah echt hun deelname aan Temptation Island geweest. “Door de beelden die ik heb gezien dacht ik: ik heb genoeg gezien en het is voor mij al te ver gegaan”, vertelt ze huilend. “Het is beter om er nu gewoon uit te gaan, want we krijgen toch een kleintje en daar moeten we samen voor gaan. Als we dit nog langer uit gaan rekken, dan praten we helemaal niet meer. Dus ik heb genoeg gezien. Het is tijd om naar huis te gaan.”

Bekijk de onthulling van Channah hier:

Leave a Reply