Skip to main content

Charly Luske zou het weer eens aan de stok hebben gehad met een volger onder de foto van Joel Beukers. De volger had geen blad voor de mond en dat kon de zanger niet echt waarderen.

Comments

Fitnessmodel, Joel Beukers plaatst op zijn Instagram een foto met zijn vriendin. Hieronder wordt gereageerd door de zanger. “Wat een Boss. Is dat Versace? Als ik het Gucci”, reageert hij met lach-emoji’s onder de foto. Een paar volgers lijken, de zanger niet echt te mogen en gaan los.

 ” Jij bent echt echt echt het toppunt van triest. Helemaal cool reageren dit dat bij je vorige opmerking en dan vervolgens je reactie verwijderen omdat ik je keihard met de neus op de feiten drukte”, reageert de volger. Het is niet duidelijk wat zich vooraf heeft afgespeeld.

“Kom. Nog een keer reageren… je kan het… kom. Drie op een rij. 😂😂😂😂. Je bent een soort puppet on a string… je hebt niet eens door dat we hier met een hele groep zitten te lachen en wedden hoe vaak je blijft reageren”, reageert Charly Luske.

Geld verdiend

Vervolgens beginnen anderen zich ermee te bemoeien in de comments. Tijdens de ruzie in , doet hij een bijzondere onthulling.  “Ik heb net 3000 euro verdiend, door jou! Als je nu weer reageert, x 2. Dus please… zeg iets. Maakt niet uit wat.”, schrijft hij.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @realityfbi

Leave a Reply