Chelsea-coach Sarri smeert snot af aan José Mourinho (Nieuwe Beelden)

Sportokt 22 2018, 20:19
Manchester United speelde zaterdag in de topper tegen Chelsea met 2-2 gelijk. De Mancunians kregen in de 6de minuut van de extra tijd nog een treffer om de oren, tot grote woede van United-coach José Mourinho. Het opstootje wat direct na het doelpunt ontstond, was echter niet het opvallendste dat er rond de wedstrijd gebeurde.
Het matig presterende United kwam in de 73e minuut op een 1-2 voorsprong en leek de overwinning over de streep te trekken, maar kreeg in de 96e minuut alsnog een domper te verwerken door het late doelpunt van middenvelder Ross Barkley. Mourinho reageerde dan ook woedend toen een staflid van Chelsea hem provoceerde door de treffer voor zijn neus te vieren.
Oplettende kijkers ontdekten op beelden hoe Chelsea-manager Maurizio Sarri in zijn neus peuterde, om vervolgens zijn snot af te smeren aan de jas van José Mourinho.