Skip to main content

De ‘altijd’ drukbezochte club in Rotterdam is goed in de prijzen gevallen. Tony Carbonaro, de eigenaar van Club Vie heeft dinsdagavond de Nightlife Award in ontvangst mogen nemen en is daarmee uitgeroepen tot ‘De Beste Club van Nederland’. Vie mag deze titel een jaar lang dragen. De Nightlife Awards is een jaarlijkse verkiezing van de populairste clubs in Nederland.

De prijs komt voor de club op een gunstig tijdstip aangezien zij de afgelopen weken negatief in het nieuws verschenen. Er was veel publiciteit rondom de club vanwege drogeringen en verkrachtingen die vermoedelijk plaats gevonden zouden hebben rondom Club Vie. Hoe dan ook, Tony Carbonaro is trots. Na vorig jaar al een award te hebben gekregen voor Belvedere Monday, de beste clubavond van Nederland, valt er nu niet slechts een avond in de prijzen, maar de gehele club.

”We willen iedereen bedanken op een speciale avond op 25 november met alleen maar leuke dingen”, laat Carbonaro weten. ”Wat we precies gaan doen, maken we binnenkort bekend.”

Club Vie is de ‘Beste club van Nederland’

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar deze club? bekijk dan de sfeervideo van Belvedere Monday hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=H2PPdJfk9ls

 

Leave a Reply