Skip to main content

Ierse bokser Luke Keeler heeft Conor McGregor uitgedaagd toen hij het oude man incident in de pub zag. En Conor zou hebben geaccepteerd! Het incident gebeurde in Dublin afgelopen april.

Keeler ging op Twitter los op McGregor, Conor zou namelijk ooit zijn vriend aangevallen hebben. Hij daagde Conor uit en maakte bekend dat hij in een boos telefoongesprek akkoord ging voor een bokspartij.

Keeler meldt: “Ik wil er niet teveel op ingaan, maar ik weet dat hij niet blij was met de uitdaging. De vechtgemeenschap in Ierland is klein genoeg en Crumlin is niet ver van Ballyfermot en ik hoorde dat hij niet blij was met de timing. Hij belde me en we hadden een discussie. “

“Ik vertelde hem dat er gevochten moest worden en hij was er helemaal voor. Hij stemde telefonisch ermee in om te vechten.”

Keeler z’n boks-cijfers zijn 17-2-1 en zijn managementbedrijf is met McGregor over de wedstrijd en de organisatie ervan. Maar er zijn ook twijfels: “Ik ben het ermee eens dat het gewoon allemaal gepraat kan zijn. Of hij nu de ballen heeft of niet om weer in de ring te komen, laat staan met mij, zullen wij gaan zien. “

Hieronder de berichten en beelden van het oude man incident:

Leave a Reply