Conor McGregor accepteert uitdaging van MMA legende! SuperFight op komst!

Conor McGregor heeft een uitdaging van een MMA legende geaccepteerd. Niamand minder dan Anderson Silva daagde Conor uit. Een superfight lijkt dus op komst.

Conor McGregor accepteert uitdaging

Conor McGregor hoopt te mogen vechten op het Fight Island deze zomer. Tegen misschien dus Silva. Ook al hebben inmiddels al meerdere vechters de superster uitgedaagd.

Anderson Silva

De Braziliaan Anderson Silva daagde Conor uit met de tekst “Ik heb een enorme bewondering voor de geweldige atleet Conor en ik geloof dat een supergevecht iets historisch zou zijn voor de sport. We hoeven geen van beiden iets aan iemand te bewijzen. Ik denk dat UFC en sportfans deze geweldige martial (arts) show zouden willen zien, het zou fantastisch zijn om mijn martial skills met hem te testen !! ”

Conor had een simpel maar duidelijk antwoord: I Accept.

MMA legende

Anderson Silva wordt gezien als een van de GOAT in de MMA wereld. Hij was jarenlang de populairste en beste MMA vechter van de UFC. Hij lijkt echter zijn beste jaren al een tijdje achter de rug te hebben. Sinds 2013 heeft hij nog maar weinig partijen gewonnen.

Silva wil echter tegen Conor vechten in de 176 pond klasse, terwijl Conor vocht in de 150-tot 170 pond klasse. Nu is het aan de UFC om dit mogelijk te maken.

Hieronder de posts, beelden en reacties:

Bron: MMA World, Twitter, Youtube