Danny Ghosen duikt in illegale coronafeesten-scene: ‘We hebben schijt’

danny ghosen illegale coronafeesten

Hoe langer de corona crisis duurt, hoe meer illegale feestjes er worden georganiseert. Danny Ghosen duikt in de illegale coronafeesten-scene en onderzoekt waarom mensen de coronamaatregelen opzettelijk negeren om toch te kunnen feesten.

De inwoners van Nederland zitten weer in een halve lockdown. Elke weer dalen de cijfers en stijgen ze weer. Sinds de scholen na de herstvakantie weer open zijn, nemen de besmettingen weer toe. Studenten zitten met honderden in een aula maar mogen verder niets, dat is iets wat knaagt onder de jongeren. Wat krijg je dan? Illegale corona feestjes in de buurt.

Illegale corona feestjes

Danny Ghosen in Danny op Straat gaat in de video hieronder op onderzoek uit. Hij probeert bij de jongeren te begrijpen waarom en hoe de corona feestjes organiseert worden en gaat ook zelf naar een feest. In de video wordt duidelijk dat jongeren dit niet doen om tegen de regels in te gaan. Eigenlijk voelen vele zich gewoon eenzaam en hebben ze sociaal contact nodig. Ook ze hebben ontlading nodig omdat ze buiten naar school, eigenlijk bijna niets mogen. Een van de jongeren laat zien hoe de feestjes georganiseerd worden en neemt Danny mee. Hoewel deze feestjes via sociale media of what’s app verspreid en daarbij gelden er een heleboel regels om erbij te kunnen zijn.

Bekijk hieronder de video van het onderzoek van Danny Ghosen:

Bron: VKMag