Skip to main content

Dave en Donny Roelvink liggen momenteel nogal in de clinch met elkaar, meldt RTL Boulevard. De broertjes hebben elkaar ontvolgd op Instagram en zouden niet meer met elkaar praten. Wat is er precies aan de hand?

Testosteron-overschot

In het programma wordt vader Dries gevraagd naar de ruzie tussen de Roelvink-broertjes en legt hij uit wat er is gebeurd. “Ik denk dat ze allebei inderdaad te veel testosteron hebben. Dat zou weleens kunnen, ja,” legt hij uit.

Kort lontje

Volgens Dries hebben allebei de heren nogal een kort lontje… “Ze zijn nogal opvliegerig en er is weleens wat onenigheid over Instagram-dingetjes. Dan denk ik: de lulligste dingen, jongens, kom nou eens zitten en dan is het weer over.” Toch is papa Roelvink ervan overtuigd dat de twee nog altijd voor elkaar in het vuur zullen springen. “Ik weet één ding zeker: als het erop aan komt, dan staan ze er altijd voor elkaar en dan zijn het echte broers.”

‘Altijd ruzie’

Ook heeft RTL Boulevard Dave zelf om een reactie gevraagd over de ruzie. “Dave zegt dat hij in principe al zijn hele leven ruzie heeft met zijn broer, maar ze maken het ook altijd weer goed,” vertelt presentator Luuk Ikkink. Laten we hopen dat het snel goed komt!

Bekijk hoe Dave en Donny keihard worden gepranked hieronder:

Leave a Reply