Dave Roelvink onthult verslaving “Heb veel mensen pijn gedaan”

In een Instagram video heeft Dave Roelvink laten weten dat hij al heel lang verslaafd was aan drank en drugs. ,,Wat bijna niemand weet is dat ik een hele lange periode geworsteld heb met drank en drugsverslaving”, vertelt Dave. 

Dave Roelvink

In zijn video op Instagram vertelt hij hoe ongelukkig hij geweest voor een hele lange periode. ,,Ik heb de verkeerde keuzes gemaakt en mensen om mij heen pijn gedaan. Het was erg veel om op jonge leeftijd bekend te worden, iedereen had ineens een mening over me.

Omdat hij niet wist om te gaan met zijn emoties en gevoelens, zocht hij naar een maniet van ‘verdoving’. ,,Zo hoefde ik niet te voelen en hoefde ik niet geconfronteerd te worden met de werkelijkheid.” Hij gaat echter niet in op de oorzaak van deze emoties.

Lang verslaafd

Samen met Najib Amhali en Reda Saleh is Dave een afkickkliniek gestart in Abcoude. Natuurlijk met de bedoeling ook andere mensen met verslavingen te helpen. ,,Het herstel dat ik heb gevonden is het mooiste cadeautje dat ik mezelf ooit heb gegeven. Verslaving is een verschrikkelijk probleem ook bij ons in Nederland. We willen mensen daar mee helpen,” vertelt Dave.

Verder laat hij in zijn video weten dat dit een superspannend moment voor hem is, omdat het ook de eerste keer is dat hij naar buiten komt met zijn verslaving. ,,Ik denk niet dat ik mij moet schamen voor het oplossen van mijn problemen. Ik had me moeten schamen als ik zo door was gegaan. Ik ben trots dat ik in herstel ben en aan mijn problemen ben gaan werken.”

Reacties

Hij krijgt wel positieve reacties onder zijn video. Ook van zijn eigen broer Donny Roelvink die hem motiverend aanspreekt en ook erg trots op hem is. ,,Ik ben onwijs trots jou broer. Je laat mij elke dag weer verbazen met de onwerkelijke stappen die jij maakt in jouw leven. Deze Dave kende ik altijd al, alleen ken je hem nu zelf ook weer“, schrijft Donny.

Bekijk hieronder de video van Dave Roelvink:

Bron: Ditjesendatjes, Instagram