Skip to main content

Nog even wachten op het nieuwe seizoen van Temptation Island 2020 maar deze twee deelnemers zijn al gelekt.

Na lang wachten komt in november eindelijk het nieuwe seizoen van Temptation Island – Love or leave op de buis. Hoewel er nog niet bekend is wie er allemaal mee doet, is social media account Team Tempa op zoek naar mogelijke deelnemers. Ze hebben namelijk twee nieuwe deelnemers gelekt die meedoen aan Temptation Island – Love or leave.

Deelnemers gelekt

Team Tempa lekte twee deelnemende singles uit op hun Instagram, namelijk Dennis en Mike. De eerste gelekte single van Temptation Island 2020 die het de dames moeilijk gaat maken is Dennis van de Water (@dennisvdwater_ op Instagram). Hij is een personal trainer, model en male entertainer. Aan zijn abs te zien zal hij het de vrouwen zeker niet makkelijk maken.

https://www.instagram.com/p/CFmn22Xj3km/?utm_source=ig_web_copy_link

De tweede Temptation Island 2020 vrijgezelle deelnemer die gelekt is heet Mike Koot (@Mikekoot93 op Instagram). Misschien zal je hem wel herkennen want hij deed eerder dit jaar mee aan Holland’s Got Talent. Dit lekkerding is single and for sure ready to mingle! Wat vind jij van de vrijgezellen? Denk jij dat zij het in zich hebben om de vrouwen hun hart op hol te doen slaan? We zullen nog heel even moeten wachten, in november komen de eerste afleveringen van Temptation Island op Videoland. Wij staan alvast te popelen!

https://www.instagram.com/p/CFmpCpDDhhk/?utm_source=ig_web_copy_link

Eerder lekte al het eerste koppel dat meedoet aan het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Bron: Team Tempa, LoveReality, Shownieuws

Leave a Reply