Defano Holwijn racistisch uitgescholden tijdens live-sessie (Video)

Trieste videobeelden van een Defano Holwijn live-sessie. Het gaat hier dan meer om het geluid dan het beeld. Defano wordt racistisch uitgescholden door iemand live tijdens de sessie.

Defano Holwijn racistisch uitgescholden

Defano zag dat deze jongen onder zijn live stream racistisch reageerde en besloot hem uit te nodigen voor een gesprek in de live sessie. Defano probeerde het gesprek aan te gaan en vroeg vriendelijk of hij het licht aan kon zetten. Daar kreeg hij echter dit als antwoord op terug: “Jij bent toch ook zwart? Ik zie jou ook niet.”

Daarna ging het helemaal los en werd Defano uitgescholden met ziektes, het N-woord en meer. Ook werd hij een traditie-verzieker genoemd en moet hij terug gaan naar zijn eigen land. 

Defano reageert rustig

Defano reageerde rustig en zei o.a. Mensen zoals deze willen me raken en afleiden van het doel. Bij deze.. het gaat je niet lukken. Ik blijf gefocust. Ik hoop dat je dit ziet en in de toekomst beter zal doen.. ❤️

Dit is een voorbeeld van hoe het niet moet. Dit zijn de dingen waar de mensen heel emotioneel en boos om worden.”

Mensen gaan los

Mensen gaan emotioneel los onder de bizarre video met o.a.: Je bent een topper dat je zo rustig bent gebleven… idioot durfde zn gezicht niet eens te laten zien pff.. en Zonder gezicht ook echt. Sta achter je woord dan als je toch met zulke racistische troep komt. Hij weet t. Sukkeltje.

Bekijk de trieste beelden hieronder:

Bron: Instagram