Dennis Schouten ontslagen bij Talpa! Reageert en onthult reden!

Slecht nieuws voor Pownews presentator Dennis Schouten. Hij is ontslagen bij Talpa Network. Dit ontslag komt nadat hij een vlogster beledigd zou hebben en te veel info gelekt zou hebben.

Dennis ontslagen

Hij zorgde in zijn eigen show RoddelPraat voor commotie nadat hij zijn mening gaf over vlogster Alice Olsthoorn, nadat zij uitlegt transgender is. Als Dennis dan een ‘tranny-grapje’ waarna Alice, die ook voor Talpa Network werkt, de mannen ‘transfoben’. Dennis moest dan op het matje bij Talpa. 

Reageert

Dennis vertelt: “Talpa belt mij op. ‘Ja, we wilden eigenlijk een gesprek’, zeggen ze. ‘En dat gesprek gaat niet meer door. Jij hebt verteld hoe wij beleid voeren hier en je hebt verteld dat je hier op gesprek moest komen. We vinden het niet leuk dat jij dat allemaal hebt verteld. Dat kan niet, want dat is tegen onze regels.’

Dennis zegt echter hij Talpa had ‘gewaarschuwd’ dat hij altijd zichzelf wil zijn: ,,Ik zei al toen ik een contract tekende: ‘Luister, ik weet dat iedereen hier gezellige familievlogs maakt, wij doen andere dingen. Het is grappig, maar het soms wel beledigend, maar we hebben ook zelfspot.’ Ze zeiden: ‘Ja, we hebben het gezien, het is allemaal prima.’ Ik zei: ‘Ik wil niet dat ik niks meer mag zeggen over mensen van Talpa.’”

Hij baalt niet echt van zijn ontslag: ,,Ik wil best voor mensen zijstapjes maken en dingen anders doen, maar ik wil nog wel enigszins mezelf kunnen zijn. Als dit al niet meer kan, dan hoef ik ook niet bij Talpa.”

Hieronder de spraakmakende uitzending:

Bron: Shownieuws, Youtube