Deze BN-er maakt binnenkort zijn intrede in Ex On the Beach!

Het nieuwe seizoen van Ex On the Beach Double Dutch is inmiddels weer in volle gang en er wordt steeds meer bekend over welke ‘exen’ we nog te zien krijgen. Zo keert Harrie de Hengst mogelijk terug, maken Lie Meurs en Jamy Brands hun rentree en nu weten we dat er nog een andere BN-er zijn intrede in de villa doet.

Het gaat om de atleet, influencer en lifestyle-coach Robin Sterk. De spierbundel heeft een Instagram-account met ruim 50.000 volgers en is voor veel mensen geen onbekende meer. Eerder was hij al eens te zien in gesprek met oud EOTB- en Temptation Island deelneemster Channah Koerten, waarin hij toegaf wel eens vreemd gegaan te zijn.

Dit is Robin Sterk, de nieuwe deelnemer in Ex On the Beach:

View this post on Instagram

Falen wordt vaak gezien als iets negatiefs.⁣ ⁣ ⠀ Mensen spenderen om dit te voorkomen, zoveel tijd aan het continu overwegen van zaken, dat zelfs wanneer ze de verkeerde keuzes zouden maken, ze nog steeds meer tijd kwijt zouden zijn dan wanneer ze het gewoon gedaan zouden hebben..⁣ ⁣ ⠀ ‘Falen’ kan namelijk een krachtige tool zijn, mits je gebruik maakt van de feedback. ⁣ ⁣ ⠀ Wat je nu als een succes ziet ooit gefaald, heeft ooit deuken opgelopen en heeft ooit moeilijkheden gehad. Apple had niet zomaar ineens een goedwerkende iPhone ontworpen, Facebook was niet plotseling het medium wat het is geworden en ieder willekeurig succesvol bedrijf, was nooit direct al succesvol. Ook blijft niet ieder succes een succes en zal de echte groei zitten in het constateren van minpunten, hierop inspelen en hieruit met een verbeterd concept, een verbeterd producten of een verbeterde dienst te komen. Zonder ‘falen’ is er geen succes en zonder feedback is er geen groei. ⁣ ⁣ ⠀ Falen is een kans, een kans om kritisch te zien, eens kans om andere mogelijkheden te bekijken en een kans om met een verbeterd product te komen, wat beter is doorontwikkeld en dichter bij perfectie zit. ⁣ ⁣ ⠀ Kijk dus met enthousiasme naar falen, doe het en doe het goed, evalueer de situatie en groei hieruit. ⠀ Volledige credits voor deze post aan @evievers ❤️ ⠀ #eyes #blue #model #boy #l4l #fashion #instadailyphoto #malemodel #picoftheday #blueeyes #selfie #boy #jawline #instagood #life #lookintomyeyes #f4f #oceaneyes #selfietime #weekendvibes #blondhair #messyhair #boy #jawline #menwithbeard #falen #fashionmodel #tracksuits #aestheticwolf #aquarius♒

A post shared by Robin Sterk (@robinsterkk) on

Bron & Beeld: Love & Reality, Instagram

Lees ook: