Deze varende villa bij Bora Bora huur je nu met 8 vrienden!

varende villa

Een villa huren in Spanje met vrienden is te gek, maar hoe cool is het als je elke ochtend met een ander uitzicht wakker wordt? En je ‘s ochtends vanaf je balkonnetje direct een frisse duik kunt nemen om je kater weg te spoelen? Deze supervette watervilla maakt het allemaal mogelijk!

De varende villa wordt momenteel gebouwd op Tahiti, een van 118 (!) eilanden in Frans-Polynesië. Er zijn vijf groepen eilanden, die liggen in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. In één van die groepen vind je een ware droomplek: de Bora Bora lagune. En daar kun je heerlijk op je gemakje – en in alle luxe – rondvaren met de enorme villa.

Flatscreen en rooftop-lounge

Ook al ligt de villa op het water, er is aan alles gedacht. Zo zijn er vier luxe slaapkamers waar plek is voor acht gasten. Verder vind je twee badkamers, een gigantische keuken mét grill en een rooftop-lounge met fantastisch uitzicht. Mocht je uitgekeken zijn op de oceaan, dan kun je gewoon lekker voor de flatscreen in de woonkamer hangen.

Verschillende water-gadgets

Aangezien je omringd wordt door het stralend blauwe water van Bora Bora, is er geen zwembad. Wel zijn er allerlei spullen aan boord die een duik in het water nóg leuker maken. Zo kun je gebruik maken van kajaks, paddleboards of snorkel spullen.

Huur je eigen chef-kok in

Is al deze luxe niet genoeg, dan kun je je verblijf nóg iets upgraden. Huur je eigen chef-kok in tijdens je vakantie of laat je wc schrobben door een conciërge. Daar hangt wel een prijskaartje aan want de varende villa kost 1500 euro per nacht, zonder personeel.

Gelukkig kun je nog even sparen, want de varende villa is pas te huur vanaf december. Op de website vind je meer informatie.

Bekijk de varende villa op onderstaande foto’s:

Bron: elytchartertahiti.com, man-man