Diana Gabriels slaat terug naar ‘dreigende’ Tim Hofman: ‘Ik maak je kapot, je bent helemaal niks’

diana gabriels tim hofman

Diana Gabriels staat bekend als de plastische chirurgie-onderneemster van veel bekende Nederlanders en Belgen, zoals onder anderen Temptation Island-sterren Pommeline en Fabrizio. Door een ‘verkeerd medisch advies’ van Diana zou een jongen echter aan de dood zijn ontsnapt.

Tim Hofman ging met Youtubester QuinsDing bij de kliniek van Gabriels langs voor het programma #BOOS. Quin’s broertje Sheraino had een buikwandcorrectie laten uitvoeren omdat hij als kind te dik was en van zijn overtollige huid af wilde. Na de operatie kreeg hij echter ontzettend veel pijn. Diana vertelde hem echter dat dit vanzelf over zou gaan maar later bleek hij interne bloedingen te hebben en moest hij met spoed opnieuw geopereerd worden.

Bij de ontmoeting van Tim en Quin met Diana Gabriels ontstond er dan ook een heftige confrontatie. Diana was na de onplezierige verrassing dan ook nog niet klaar met Tim en nam zelf een Youtubevideo op om haar kant van het hele verhaal te doen. Daarin zegt ze in eerste instantie onder de indruk geweest te zijn. “Komt daar een man binnen, die zegt: foute indictatiestelling, fout. Je mag helemaal geen hechtingen weghalen. Je kan helemaal niks. Ik maak je kapot, je bent helemaal niks. In de video slaat ze dan ook terug naar Tim Hofman..

Check de confrontatie van Tim Hofman en Diana Gabriels en de video waarin ze terugslaat hier:

https://www.youtube.com/watch?v=7J9Jm4hfzNM&t=322s

Bron & beeld: Youtube #BOOS en Diana Gabriels, Skoften

Check ook: