Disst Boef Selma Omari in nieuwe videoclip? ‘Ze denkt dat ze alles weet’ (Video)

boef selma omari

Boef en Selma Omari maakten begin dit jaar bekend uit elkaar gegaan te zijn. De break-up leek in eerste instantie vrij netjes te gaan, maar vervolgens haalde Selma in een aantal nummers toch uit naar haar ex. Boef hield zich eerst stil, maar lijkt nu terug te slaan in zijn nieuwe track Tout Est Bon.

Refrein komt hard binnen

Het lijkt erop dat Boef Selma flink heeft teruggepakt, nadat zij naar de rapper leek uit te halen in een aantal nummers. Het refrein van zijn nieuwe track Tout Est Bon komt behoorlijk hard binnen. In zijn tekst lijkt hij te verwijzen naar Selma, zo vinden mensen online en meldt de Instagram-pagina marwajuice.

‘Ga vandaag met haar, morgen met d’r collega’

Als zijn nieuwe track inderdaad bedoeld is om zijn ex te dissen, is dat in ieder geval goed gelukt. ‘En ze denkt dat ze alles weet, nu pak ik alles, ga niet meer wachten nee. Maak kapot, ik ga richting de Hall of Fame. Sta op, want d’r bill heb ik al gepayt. Ga uitsluiting, ‘k hoop dat iedereen vreemdgaat. Ga vandaag met haar, morgen met d’r collega’, zijn een paar zinnen uit Tout Est Bon.

Of de tekst écht over Selma gaat, is nog niet duidelijk. Wel gaf Boef eerder aan dat zijn nieuwe track ‘pijn gaat doen.’ We wachten vol spanning af hoe Selma gaat reageren. Komt ze met een nieuwe disstrack of besluit ze niet te reageren? We keep you updated!

Bekijk hieronder de post en de videoclip van Boef:

boef selma omari

Bron: Instagram, YouTube