Dit Griekse resort met water-bungalows is stuk goedkoper dan Malediven!

Er is een nieuw Grieks resort met luxe accommodatie waar je van kunt genieten op het water. Het wordt ook wel het nieuwe Malediven genoemd.

Grieks Resort

Indien het ook jouw droom is om ooit naar Malediven te gaan, maar niet echt het budget ervoor hebt, dan kun je voor een goedkopere prijs naar dit nieuwe resort. Een van de vele bungalows die dit resort aanbiedt is de Water Bungalow.

Deze bungalows boven het water voegen een extra dimensie toe aan een vakantie op het luxe resort van Stella Island: ingericht met hout en glas, in een tropisch landschap, gasten hebben vanaf elk zonneterras direct toegang tot het zwembad. De badkamers worden aangevuld door inloopdouches. Kamer en dubbele wastafel.”

Goedkoper dan Malediven

De prijzen zijn onder andere ook afhankelijk van de tijd van het jaar. De bungalows boven het water kunnen zo laag geprijsd worden als 350 euro per nacht. Alhowel de prijzen toch nog aan de hoge kant liggen, is het in elk geval goedkoper dan Malediven. In oktober stijgen de prijzen tot 400 euro per nacht en in de schoolvakanties tot 745 euro per nacht.

Beoordeling

Op Tripadvisor heeft het resort een geweldige beoordeling ontvangen. Een van de toeristen schrijft: “Na in veel 5 sterrenhotels in Europa te hebben verbleven, stelde Stella Island niet teleur. Het receptiepersoneel was zeer attent en het inchecken ging snel en gemakkelijk ondanks andere beoordelingen die anders suggereren. We verbleven in Overwater-bungalows en privévilla’s met zwembaden, IMO meer privé, alleen het zwembad is elke euro waard…

Een andere gaf aan: “De klantenrelaties en het managementpersoneel, met name George Syrmos, zijn zeer attent en zullen eventuele problemen op een professionele en hoffelijke manier oplossen. Om eerlijk te zijn, kan ik geen enkele reden vinden waarom ik niet naar Stella Island zou terugkeren.”

Bekijk hieronder enkele foto’s van het resort:

Bron: Instagram ManMan Ladbible